Valmistamme kauniita kirjoja, asiakirjakansioita, ruokalistoja sekä erilaisia alan tilaustöitä. Suunnittelemme tuotteiden ulkoasun kokonaisuudeksi, joka vastaa Sinun toiveitasi, aina värimaailmasta alkaen. Kirjamme ovat sivuiltaan puhtaat, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi lokikirjaksi tai vieraskirjaksi.


Merikartat, uudet tai vanhat, ovat tunnelmallisia sijoitettuna kirjan kanteen ja siksi olemmekin erikoistuneet käyttämään niitä sidoksen päällyksenä. Voit valita laajasta valikoimastamme haluamasi karttapaikan, vaikka mökkisaaren tai kotisataman kohdan, jolla päällystämme sidoksen. Kirjasi kanteen tai nimilehteen voimme painattaa esimerkiksi tervehdyksen tai nimen ja myös foliokultauksella saamme kirjaan tekstin.


Seuraavassa esimerkkejä mahdollisuuksista antaa lahjaksi jotakin ikimuistoista ja läheistä ja pysyvää ja kestävää, kotimaista käsityötä.

Valmistamme ruokalistoja haluamallanne värimaailmalla sekä kuosilla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lista täydentää ravintola-asiakkaan nautintohetken kokonaisuudeksi, jota ei unohda.

Listaosat ovat vaihdettavissa tarpeen mukaan.

Sidomme kirjaksi lehtien vuosikerrat, jolloin lehdet eivät katoa, ne on helppo säilyttää hyllyssä sekä pysyvät eheinä. Varsinkin käsityölehdet sekä eri alojen harrastelehdet palvelevat vuosikausia tärkeällä tiedollaan.

Asiapaperikansiossa säilyvät kaikki tärkeät asiakirjat. Se on kaunis ojentaa, kun lahja on arvopaperi, osake, pankkitili, kunniakirja, stipendi tms.  Kirjakansiot soveltuvat myös kokous- ja

konferenssitilaisuuksien materiaalin kokoamiseen ja
säilyttämiseen. Suunnittelemme ulkoasun toiveittesi mukaan, aina värimaailmasta alkaen. Tällöin voit ojentaa juuri sellaisen lahjan jonka haluat, tinkimättömästi.

Sidomme adressit kauniiksi muistoksi. Kirjaksi ommeltuna ne säilyvät arvokkaasti ja pysyvät kauniina osana suvun historiaa jälkipolvienkin muistoksi.

Teemme liimasidoksia, muistikirjasia,  josta repäistään päällimmäinen paperi ja  voit käyttää sitä esimerkiksi ostoslistana tai yhteystietojen muistiin merkitsemiseen.

Mihin kaikkeen kirjamme taipuvatkaan?


LOKIKIRJA

PÄIVÄKIRJA

PUUTARHAKIRJA

MATKAPÄIVÄKIRJA

HUUSSIKIRJA

VIERASKIRJA

KASTEKIRJA

HÄÄKIRJA

SÄÄPÄIVÄKIRJA

RESEPTIKIRJA

SAUNAKIRJA

JOULUKIRJA

KALASTUSPÄIVÄKIRJA

LINTUPÄIVÄKIRJA

AJOPÄIVÄKIRJA

MÖKKIKIRJA

RUNOKIRJA

LUONNOSKIRJA

KIILTOKUVAMUISTOKIRJA

PIIRUSTUSKIRJA

YSTÄVÄKIRJA

Valmistamme kirjan myös lasten piirustuksista sekä muista tärkeistä aarteista. Esimerkkikirjamme kuva on sitomastamme kirjasta, johon valikoitui lapsen ennen kouluikää valmistamat taideaarteet. Tästä voi nähdä käden taidon kehityksen sivu sivulta ja miten ihana muisto, joka säilyy.

https://plus.google.com/117436319153137227548/posts

B

Käsin sidottu kirja

Kartta

in english

på svenska