Skanssin joulumyyjäiset 12. –22.12. kauppakeskuksen aukioloaikoina. Helmiveneen alpakanvillatuotteet löydät samasta tutusta paikasta eli pääsisäänkäynnin aukiolta. Tervetuloa täyttämään unelmanpehmeät joululahjatoiveet!


Jouluntaikaa Turun Hansakorttelin Thaliatorilla 13. –23.12. Helmiveneen kotimaiset alpakanvillatuotteet löydät ständiltämme.


Helmiveneen alpakanvillatuotteita löydät Turun Hansakorttelin Hansatoriltla tapahtumassa Tuulenpesän joulutori 13.–14.12 sekä 19.–21.12.


Turun Logomossa Ipanahipat 17.1.2015 klo 9 – 17. Mukana Helmiveneen alpakat sekä alpakkatuotteet.


Tuorlan Majatalon järjestämä vauhdikas Talvirieha 24.1.2015  klo 11-15. Menossa mukana Helmiveneen alpakat sekä alpakkatuotteet.

Uutuudet ja tapahtumat

Sinulle

®

Tulevat tapahtumat

Finnpartnershipin sivuilta voit lukea yhden menestystarinan.

Shaali on babyalpakkaa ja silkkiä. Helmivene.fi

Maahantuomammme aito babyalpakka käsityölankavalikoima on laajentunut kuudella uudella värillä: punaiset, siniset, lila ja keltainen 4/8. Langat on värjätty EU -hyväksytyillä väriaineilla, Öko-Tex -ympäristösertifikaatin arvoisesti. Valmistamme myös neuletuotteita babyalpakka langoista.

Alpakkaneule miehille. Helmivene.fi

Myymälästämme löydät nyt kotimaisia alpakanvillaisia sukkia; saapassukat ovat paksut, lämpimät, sekä erittäin pehmeät ja vaellussukat ovat hieman ohuemmat. Molemmat sukat ovat erittäin kestäviä.

Saatavana myös kotimaisia ohuita käyttösukkia, alpakkaa tottakai!